RD Projecten

Traditioneel of houtskelet

Ook bij ons kiezen steeds meer mensen voor houtskeletbouw. Hoewel de Belg volgens het spreekwoord met een baksteen in de maag werd geboren, wil men immers steeds vaker het onderste uit de kan halen om energie te besparen.

 

De zoektocht naar ecologische en meer duurzame bouwmethodes wordt dan ook stevig verdergezet .

Een groot voordeel van houtskeletbouw is de korte bouwtermijn. Alle stukken van het skelet worden namelijk op maat gemaakt in een atelier, wat aanzienlijk tijdbesparend is.

Een andere troef is dat houtskeletbouw zowat elke mogelijke bouwstijl aankan, omdat er (bijna) geen architecturale beperkingen zijn. Zowel de binnen- als de buitenzijde van een houtskeletbouw woning kan dan ook volledig naar jouw wens worden afgewerkt.

Voor het skelet werken we samen met de firma Wood & Roof. Hun reeds jarenlange ervaring in deze branche in België, Luxemburg en Duitsland maakt van hen de ideale partner voor uw project! Onder het tabblad foto's vindt u enkele realisaties hieromtrent.


Voor hen die de binnenmuren met een stenen muur willen optrekken, geen probleem, aangezien onze jarenlange ervaring kan dit ook zonder enig probleem gerealiseerd worden. 

Pagina printen Venster sluiten